skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Giant shovels nieuwe modellen

Eerste elektrische wielladers
In reactie op de toenemende vraag naar emissievrij werken introduceert TOBROCO-GIANT tijdens Bauma twee complete nieuwe elektrische wielladers in de 2.2 ton-klasse. De G2200E X-TRA, met het lage voorframe is zichtbaar op het demoterrein en de standaard G2200E, met cabine, is te vinden in de hospitality-ruimte. Beide machines zijn standaard uitgerust met een lithium-ion batterij met een minimumcapaciteit van 12,3 kWh. Door het compacte ontwerp zijn de elektrische wielladers ideaal voor het werken in gebouwen of op bouwplaatsen in stedelijke gebieden.

Drie nieuwe, compacte, wielladers; G1500, G2200 en G3500
Gelijktijdig met de nieuwe elektrische machines presenteert TOBROCO-GIANT drie nieuwe knikladers. Met het G4500-gamma heeft TOBROCO-GIANT vorig jaar de eerste modellen gelanceerd die zijn voorbereid op de aankomende, EU Stage V, emissienormen. De G1500 X-TRA, G2200 X-TRA en G3500 X-TRA zijn de volgende modellen die klaar staan om modellen van de vorige generatie te vervangen in het segment van 1500 tot 3500 kg.

De wielladers zijn ideaal voor krappe bouwlocaties vanwege hun compactheid, manoeuvreerbaarheid en kracht en vanwege het feit dat ze een solide investering zijn vanwege hun betrouwbaarheid en hoge productiviteit. Gecombineerd met de beschikbaarheid van ruim 100 verschillende werktuigen zorgt het voor de mogelijkheid om het hele jaar door met één machine te werken. Door het juiste werktuig te kiezen, is het mogelijk om een GIANT aan te passen aan de arbeidsomstandigheden voor grondverzorging, sloop, bosbouw of winterdienst.

Conceptmodel van de nieuwe GT5048 verreiker
Later dit jaar wordt de succesvolle 4548 TENDO HD vervangen door de nieuwe GT5048.
Op Bauma zal TOBROCO-GIANT, voor het eerst. een conceptversie van de nieuwe GT5048 laten zien. TOBROCO-GIANT heeft het ontwerp van deze alleskunner naar een hoger niveau getild. De uitgebreide kennis van de TENDO en de nieuwste technologieën zijn gebruikt om een moderne verreiker in de klasse van 2×2 meter te ontwikkelen. Dit betekent dat de compacte verreiker slechts 1,91 meter hoog en 1,65 meter breed is.

De GT5048 wordt aangedreven door een 36 kW / 50 pk sterke dieselmotor van Kubota met katalysator (DOC) en roetfilter (DPF) die voldoen aan de nieuwste, EU Stage V, normeringen. Vanwege zijn compactheid, vierwielbesturing en hefhoogte van 4,8 meter is de GT5048 ideaal om materialen te heffen in krappe ruimtes op bouwlocaties of industriële omgevingen.

Vertrouwde modellen
Naast de nieuwe modellen toont TOBROCO-GIANT meerdere machines die zich in vele industrieën hebben bewezen. Te beginnen met de, in 2018 vernieuwde, skid steer laders. Vanwege de compacte afmetingen kan de SK252D locaties bereiken waar andere machines niet passen en vanwege het lage gewicht is het mogelijk om de machine in een gebouw te gebruiken om te breken en te slopen.

Voor toepassingen in de bos- en tuinbouw toont TOBROCO-GIANT een Groundskeeper-versie van de D254SW TELE. Deze telescooplader is ontwikkeld met de hulp en feedback van de boomverzorgingsindustrie en tuinders. De V452T X-TRA HD is de populairste wiellader van TOBROCO-GIANT omdat hij bijna zijn eigen gewicht kan tillen en nog steeds licht genoeg is om van werk naar werk te transporteren. Met de G4500 X-TRA presenteert TOBROCO-GIANT een nieuw ontwikkelde cabine voor de G4500 modellen met een modern klimaatsysteem en die zorgt voor een comfortabele en stille werkomgeving.

Back To Top