skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

John Deere 5R

Compact heeft zich ontwikkeld. De nieuwe 5R zit boordevol vermogen en functies voor veelzijdigheid en comfort. Dit is de trekker voor alles wat u doet, en voor alles wat u ooit gaat doen. Eindelijk is er een lichte en wendbare trekker waarmee u tevens uw zware ladingen kunt tillen – achter u en voor u. De 5R is gemaakt voor veelzijdigheid, kan gemakkelijk worden uitgerust met een voorlader van de R-serie en voelt zich net zo goed thuis op de weg als in het veld. Deze trekker betekent zaken: brandstofefficiënte prestatie op een niveau van comfort en gebruiksgemak dat erop is gericht om dingen gedaan te krijgen – meer taken, sneller, beter.

De nieuwe John Deere 5R is het luxe broertje van de welbekende 5M. en is verkrijgbaar met een vermogen van 90 tot 125 PK.
Tijdens het transportwerk komt hier 10 PK boost bij. Voor de nieuwe John Deere 5R zijn premium kenmerken samengenomen die eerder alleen beschikbaar waren bij veel grotere modellen. Deze zijn verpakt in één ongelooflijk wendbare trekker met de kracht om bergen te verzetten – en om uw bedrijf een boost te geven richting meer productiviteit.Bijzonder omdat :
–     Laag eigen gewicht:
De tractor weegt 4,3 ton en mag in totaal tot 8,6 ton aangeladen worden.–     Laag zwaartepunt:
De motor (4,5 liter JD) ligt laag in het chassis. Hierdoor een laag eigen gewicht en goed zicht naar voren.–     Wendbaar:
Draaicirkel van slecht 3,75m binnenwerks.–     Goed zicht : 
Door de aflopende motorkap, doorlopende voorruit (optie) en het ontbreken van een dashboard prima zicht rondom.–     Lage bodemdruk:
Maximale bandenmaat achter 540/65R38 en 480/65R24 voor. Ook af fabriek leverbaar op gazonbanden.–     Uitstekend comfort:
Tractor kan geleverd worden met voorasvering, cabinevering en premium luchtgeveerde stoel

–     Geschikt voorlader-fronthef:
Door het hoge draagvermogen, doorlopend chassis, grote PFC oliepomp (117 L/min) natte platenkoppeling, autoclutch functie  en een uitstekend zicht, is deze trekker uitermate geschikt voor fronthef of voorlader.

–     Gebruikersgemak
8-traps powershift met automatische groepswissel (32-16), 40 Km/H bij 1700 RPM, primair display in de A-stijl, autoclutch en rondom geveerd.

Oftewel de ideale alleskunner binnen uw bedrijf.

Wolterink Beltrum heeft al een aantal van deze tractoren verkocht. Meer weten ? Wij informeren u graag: bel 0544- 48 17 37 of stuur een email naar info@wolterinkbeltrum.nl 
De John Deere 5R is geÏntroduceerd in voorjaar 2017 gebouwd en wordt in Augusta (USA) gebouwd

In dit filmpje hoort en ziet u wat gebruikers van deze tractor vinden.

 

Back To Top