skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Welkom bij Wolterink

Wolterink is een landbouwmechanisatie bedrijf in Beltrum met een aantal dealerschappen van A-merken. Met een profesioneel team van servicemonteurs, verkopers en magazijnmedewerkers proberen wij met name melkveehouders en loonwerkers van dienst te zijn in de werkzaamheden.

Op deze pagina vindt u een indruk van de producten waarin voorzien qua dienstverlening. Naast landbouwmechanisatie houden wij ons ook bezig met de verkoop en onderhoud van tuin & parkmachines en allerhande reinigingsmachines.

Landbouwmechanisatie

Wolterink Beltrum verkoop, repareert en onderhoud landbouwmachines, tuin & park machines en reinigingsmachines.
Wolterink heeft het dealerschap over een mooi programma van A-merken.

U vindt bij ons nieuwe en gebruikte machines.

Ten aanzien van het financieren van deze machines is er tegenwoordig veel mogelijk, bijvoorbeeld lease of een flexibele regeling. Informeer gerust een naar de mogelijkheden.

Tractoren

Wolterink is al tientallen jaren dealer van John Deere tractoren. Er is dus veel kennis en ervaring in huis. Van de nieuwste modellen en ook van de voorgaande modellen. Meer weten of John Deere tractoren ? Klik dan hier.

Bent u op zoek naar een gebruikte trekker, dat kan natuurlijk ook ?

Hakselaars  voor gras en mais

Wolterink heeft ruime ervaring met nieuwe en gebruikte hakselaars.  Voornamelijk van het merk John Deere. Het hele bedrijf is er op ingericht. Van goed opgeleide monteurs, een grote voorraad onderdelen en slijtdelen en een verkoopafdeling die van de laatste stand van zaken op hoogte is.
Uitgebreide informatie over hakselaar vindt u op deze pagina.

Hooibouwmachines

Op zoek naar een andere hark, schudder, maaier of andere hooibouwmachine ? Bij Wolterink Beltrum vindt u nieuwe en gebruikte machines. Wij zijn erkend dealer van John Deere en Kuhn.

Via deze pagina leest u meer over onze hooibouwmachines.

Voermengwagens en voertechniek

Wolterink is al tientallen jaren dealer van B. van Lengerich voermengwagens.   In het programma van deze fabrikant zitten ook bijv de kuilvoersnijders.
Bent u op zoek naar een gebruikte voermengwagen ? Klik dan hier voor meer informatie.

2014-02-024 (1)

Shovels

Een shovel of een verreiker is tegenwoordig voor heel veel bedrijven een handig hulpmiddel. Niet alleen voor melkveehouders, maar ook voor grondverzetbedrijf, groenvoorzieningsbedrijven campings etc. Wolterink is dealer van het 100 % Nederlandse merk Giant by Tobroco. Het grote voordeel van deze machines is de degelijk gebouwde contstructie en de grote hoeveelheid aan aanbouwdelen zodat er veel toepassingen mogelijk zijn. Kijk maar eens hier om een indruk te krijgen.

Giant shovel

Silagewagens

Wolterink is sinds een aantal jaren dealer van Schuitemaker.

Persen

W

kuhn pers met foliebinding

Bemesting

Veenhuis is een A-merk op het gebied van bemesting, lees er hier alles over.

veenhuis bemesting

Data management en precies landbouw

De ontwikkelingen op het gebied van datamanagement, precieslandbouw het werken met GPS gaan razendsnel. Diverse leveranciers zoals John Deere, Kuhn en Veenhuis maken hier grote stappen in.
En ook voor bijvoorbeeld een robotmaaier voor in de tuin is er al heel veel mogelijk. Een indruk van de laatste ontwikkelingen vindt u hier.

john deere data management

    Back To Top