skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

De kunst van echte mest!

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve mesttechniek voor het aanwenden, transporteren en bewerken van mest.

In deze continue veranderende markt heeft Veenhuis in de afgelopen 75 jaar een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Met een machine van Veenhuis bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Door de lage kosten, 5 jaar garantie en hoge bedrijfszekerheid en restwaarde, is een Veenhuis machine een goede investering.

Mestaanwending

Of het nu gaat om een tank of een bemester, wanneer u een landbouwmachine van Veenhuis aanschaft, bent u verzekerd van een stuk degelijkheid en betrouwbaarheid. Met nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van mestaanwending is Veenhuis toonaangevend. Met vele innovaties en patenten op haar naam, mag Veenhuis zich met recht specialist op het gebied van mestaanwending noemen. Het brede tank en bemester programma sluit naadloos aan op de wensen en eisen van de moderne veehouder en professionele loonwerker.

Transport

Vakmensen weten dat mest alleen efficiënt en kosteneffectief aangewend kan worden als de transportketen optimaal op elkaar afgestemd is.

Voor elke situatie in het transport van mest biedt Veenhuis een passende oplossing, zoals de 3-, en 4-asser transporttanks, dollytanks en een haakarm-carrier met opbouw.

Meer info ?

Vul onderstaand formulier in.  Wij nemen binnenkort contact met u op.

Bellen mag natuurlijk ook: 0544- 48 17 37

    Back To Top