skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Precisielandbouw

 

Geleidingssystemen


In feite kunt u, afhankelijk van het stuursysteem en de gebruikte signaalnauwkeurigheid, de overlappingen verminderen met wel 90%! De geleide stuursystemen van John Deere worden op maat geleverd voor uw bedrijf en gewenste comfortniveau. Ze besparen u tijd en bedrijfskosten bij elke werkgang op elke hectare. En doordat de efficiency toeneemt met de nauwkeurigheid, stelt John Deere u in staat om uw stuursysteem eenvoudig op te waarderen naar een hoger niveau.

Meer informatie

Documentatie

Het GreenStar systeem biedt planning- en rapportagetools om data over veldomstandigheden, grondbewerking, spuittoepassingen, bemestingsdata, zaadvariëteiten, weersomstandigheden en nog meer op te slaan. Koppel dit met desktopsoftware en u krijgt een krachtig het hele jaar door systeem waarmee u uw bedrijf kunt optimaliseren en de volledige documentatie van uw landbouw bedrijf kunt vergemakkelijken.

Desktop karteringssoftware
GreenStar Business Pack

Site Specific Farming

Het is in de afgelopen twee jaar bewezen grote kostenbesparingen worden geassocieerd met Sectie-Controle systemen op veldspuiten. Het is helaas niet alleen de prijzen van chemicaliën die steeds jaar tot jaar stijgen, gelukkig zijn er enorme kostenbesparingen mogelijk tijdens het zaaien of bemesten. Met de ISOBUS-standaard, is deze functionaliteit nu niet alleen beschikbaar voor veldspuiten, maar ook voor zaaimachines en mestverspreiders.

Meer informatie

Automatisering

Om het brede scala aan verschillende werkzaamheden op uw landbouwbedrijf uit te kunnen voeren, is een trekker zeker de belangrijkste en meest gebruikte machine op uw bedrijf, maar u zult daarnaast altijd behoefte hebben aan een werktuig. Hoewel de optimalisatie van uw trekker en werktuig combinatie is heel erg belangrijk, kan het tegelijkertijd stressvol zijn. Het goede nieuws is dat nu, bovenop de ISOBUS functionaliteit die u reeds bekend is, kan niet alleen uw trekker de functies van uw werktuigen aansturen – uw werktuig kan nu ook hetzelfde doen met uw trekker! Welke uw last kan verlichten

Trekker-Balenpers Automatisering
Lader-Werktuig Automatisering

JD Link 

De landbouw verandert. De machineparken worden steeds groter. De kosten stijgen. Het is daarom essentieel om de machines constant aan het werk te houden. Om dat voor elkaar te krijgen schakelen beheerders van machineparken, zoals uzelf, steeds meer over naar de voordelen die alleen telematica kunnen bieden.

i-Oplossingen

Als u in deze tijd winst wilt maken in de landbouw, moet u bij elke stap de kosten verlagen en de productiviteit vergroten. John Deere i-oplossingen helpen hierbij.

Meer informatie


Displays

Displays zijn nodig om precisielandbouw toepassingen uit te voeren. Daarom zijn ze zo belangrijk.

GreenStar 2 display 1800

GreenStar 3 display 2630  (wij hebben nog een display te koop).

Ontvangers en signalen

Met de stuurtechnologie van John Deere kunt u, wanneer u maar wilt, de nauwkeurigheid op een stapsgewijze basis opwaarderen – ongeacht welke machines u gebruikt. Het is eenvoudig. Bij uw StarFire ontvangers kunt u uit 4 soorten GPS signalen kiezen, waardoor u over ultieme opwaarderingsmogelijkheden beschikt.
StarFire RTK

Wat is AMS?

Agricultural Management zijn reeks geïntegreerde producten en diensten die de prestaties van uw machines en bedrijf maximaliseren.

Voor wie is het?

Landbouw: Verbeter de winstgevendheid met nauwkeurige geleiding, ondersteuning op afstand en online bijhouden van gegevens.

Loonwerker: Maximaliseer productiviteit en lever uitstekende diensten aan uw klanten.

Veehouders: Verminder de invoerkosten en verbeter de kwaliteit van hooi en veevoer.

Boerderijen met speciale gewassen: Verhoog prestaties en winst met geïntegreerde geleiding en herhaalbare nauwkeurigheid.

 

Wolterink Beltrum biedt oplossingen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Back To Top