skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Bernard van Lengerich (Bvl) is een Duitse fabricant, gespecialiseerd in voermengwagens.

Voor elke individuele klant de beste oplossing voor zijn stal,  voor een grotere opbrengst, een betere gezondheid van de dieren en een optimaal comfort voor de koeien.
Bvl produceert al 150 jaar landbouwmachines en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van mengwagens.

 

V-MIX Fill zelfvullende voermengwagen

Kwaliteit „Made in Germany”

Profiteer van de BvL voermengwagen met eigen laadinrichting en extra snij-inrichting. Met slechts één machine kunt u alle werkstappen uitvoeren. Deze Bvl zelfvullende voermengwagens zijn als menger met één of twee vijzels verkrijgbaar en passen zich geheel aan de omstandigheden op uw boerderij aan. Kies of u een zelflader met laadinrichting en/of snij-inrichting wilt. Kwaliteit “Made in Germany” is u bij beide varianten van de mengwagen gegarandeerd.

Naast voermengwagens behoren tegenwoordig ook instrooimachines, uitkuilmachines en biogasinstallaties tot de kernproducten.

 

V MixVoertechniek
Met ons productspectrum kunnen wij alle eisen van de voertechniek afdekken. Of u nou liever op een extern ladende of op een zelfladende voermengwagen vertrouwt, wij hebben het passende product voor u. Naast zelfrijdende voermengwagens bieden wij ook stationaire mengwagens voor individuele oplossingen aan.
V LoadUitkuiltechniek
Onze oplossingen voor de uitkuiltechniek zijn net zo verschillend als de opslag en de hoedanigheid van het kuilvoer. Onze producten overtuigen allemaal door de vele inzetmogelijkheden en helpen bij de betreffende uitkuiltechniek. Bij de BvL-uitkuiltechniek kunt u kiezen tussen kuilvoersnijders, kuilhappers en kuilgrijpers.
V ComfortInstrooitechniek
Bij onze V-COMFORT producten kunt u uit diverse instrooimachines voor verschillende inzetgebieden kiezen. Of het nou om een gekoppelde instrooimachine gaat of om de combinatie van een stroblazer en voermengwagen – alle zeijn voor een comfortabele ligplaats van uw dieren zorgt.
 V BioBiogastechniek
Voor biogasinstallaties stelt BvL steeds de juiste toevoertechniek ter beschikking. De robuuste doseerinrichtingen voor vaste stof verwerken de meest uiteenlopende materialen en werken uiterst betrouwbaar. Een efficiënt en betrouwbaar doseringsproces is de basis voor een optimale gasopbrengst.
V ConnectSysteemtechniek
In een melkveebedrijf bedragen de voerkosten meer dan 50 % van de directe kosten. En dit is precies wat het verschil maakt tussen succes en mislukking in de melkveehouderij. Maak gebruik van de voordelen van het V-DAIRY Feeder voermanagementsysteem

Back To Top