skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

John Deere specialist wordt je niet zomaar. Om de kennis van het product te krijgen is ervaring heel belangrijk.  Wolterink heeft deze ervaring vanaf  1968.

Wolterink is een gerenommeerd landbouwmechanisatiebedrijf in de Achterhoek met o.a. John Deere trekkers, hakselaars en werktuigen.  Aangezien Wolterink bekend staat als een betrouwbare, vakkundige en succesvolle onderneming, is Wolterink de mogelijkheid geboden om een rol te spelen in de nieuwe John Deere structuur.

Wolterink Beltrum is en blijft erkend John Deere dealer.
Door o.a. schaalvergroting en professionalisering van de agrarische sector, verlangen gebruikers steeds meer specialisme, kennis en efficiëntie van het mechanisatie bedrijf en haar medewerkers. Om deze redenen heeft  John Deere, in 2010, besloten om de dealerstructuur in Nederland ingrijpend te wijzigen. Zo is de rol van de importeur vervallen en is Nederland opgesplitst in werkgebieden met hoofddealers die rechtstreekse contacten hebben met de fabriek.
Wolterink is 100%  zelfstandig en  werkt mbt John Deere samen met firma Jan de Winkel. De krachten worden gebundeld om te komen tot een efficiënter en slagvaardiger netwerk met een hoger gehalte aan specialistische kennis. Daarmee wordt het specialisme en de service voor de toekomst veilig gesteld. De doelstelling is om de John Deere producten tegen zo gunstig mogelijk condities bij u als eindgebruiker te krijgen

Wolterink Beltrum is officieel John Deere dealer én daarbij volledig zelfstandig.

Service
Onze monteurs, de John Deere specialisten anno nu,  hebben ondertussen ook jarenlange ervaring.Ook is er altijd een leentrekker en of machine beschikbaar.
Voor spoedeisende zaken zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
Bovendien staan dan zowel de monteurs als het magazijn stand-bye.

Verkoop
Onze verkopers hebben passie voor groen en geel; voor John Deere. Wij bezoeken u graag om u te adviseren voor een nieuwe en/of gebruikte machine. Bel gerust: 0544 – 48 17 37, mailen mag ook info@wolterinkbeltrum.nl

Onderdelen
Een modern magazijn met John Deere onderdelen zijn beschikbaar.

U ziet het; wij doen er alles aan om u mobiel te houden.
Vandaar dat menig Gelderse en Overijsselse loonwerker en boer de weg naar Wolterink in Beltrum weet te vinden.

U bent van harte welkom.

Meer informatie over John Deere ?

Back To Top