skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl
Wolterink is een erkend dealer van Kuhn machines.  Kwaliteit en duurzaamheid van de producten zijn onze sterkste verkoopargumenten.
Onze vertegenwoordigers informeren u graag zodat u de  optimale keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. staan innovatie en kwaliteit aan de basis van onze toewijding aan onze klanten. zij zijn de inspiratie achter het merk Kuhn . Concreet betekent dit dat er jaarlijks 2 000 patenten worden aangevraagd en de service gewaarborgd wordt door meer dan 4 400 KUHN medewerkers wereldwijd.
in het produceren van landbouwmachines helpt Kuhn producten en diensten aan te bieden welke aan de hoge eisen van onze klanten voldoen. Al vanaf 1962 hanteert Kuhn dan ook de slogan “Kwaliteit is de kwantiteit van morgen”.
Als marktleider in landbouwmachines wil Kuhn haar klanten over hele de wereld altijd de beste producten aanbieden.


 Door de prestaties en kwaliteit van Kuhn producten en diensten
Kuhn garandeert dat de kwaliteit van ieder product dat aan de klant geleverd wordt door middel van: 
– een strenge controle op de materialen en componenten
– de uitgebreide kwaliteitscontrole voor verzending
– een continue verbeteringsproces binnen onze organisatie
– het procesmanagement en een gecontroleerd serviceniveau
Met betrouwbare en hoogwaardige producten en diensten wordt de reputatie van KUHN niet aan het toeval overgelaten.
 Door de kracht van onze innovatie en creativiteit
Luisteren naar de vraag van de klanten is de drijvende kracht achter de innovaties van KUHN. Hierdoor kan men de meest moderne en klantgerichte technologieën ontwikkelen.
 Door de klant in het middelpunt te plaatsen
Omdat de landbouwsector zich steeds verder ontwikkeld en steeds professioneler wordt vereist dit ook geavanceerdere functies van de machines. De agrarische wereld vereist bijvoorbeeld criteria als betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en inzet voor duurzame landbouw in de specificaties van nieuwe machines. 

 

KUHN produceert machines die voldoen aan de hoge eisen van de klant door middel van de volgende criteria: 


Kostenbesparing: door het verhogen van de output per uur en het minimaliseren van onderhouds- en gebruikskosten.

Praktijkgerichtheid en agronomie: door om te kunnen gaan met alle grondsoorten en gewassen. Door dierwelzijn te garanderen en de dieren een hoge kwaliteit voer te bieden

Comfort – kwaliteit van leven: door de gebruiksvriendelijkheid te verhogen, door tijdbesparing te bieden en door onderhoud en aanpassingen makkelijker te maken en een hoog veiligheidsniveau van de machines.KUHN biedt diensten welke voldoen aan de hoge eisen van de klant door middel van:

Betrouwbaarheid en Service: door een netwerk van partners, dealers en vertegenwoordigers uit de wereld van de landbouw. Door technische hulp te bieden, de online service via internet en door gerichte documentatie en professionele handboeken. 

Goede adviezen en ondersteuning: door een continue beschikbaarheid van reserveonderdelen, een strenge kwaliteitscontrole, door het bieden van gedetailleerde technische informatie, door het in bedrijfstellen van de machines door professionals en assistentie en hulp bij pech.

Om klanten te bedienen heeft Kuhn ervoor gekozen om de producten te distribueren via een netwerk, waarbij drie belangrijke factoren een rol spelen: 
– Ondersteuning: het bieden van commerciële en technische ondersteuning waar ook ter wereld,  men heeft een netwerk opgebouwd in meer dan 80 landen en de fabrieken zijn over de hele wereld gevestigd. 
– Prestaties: de kwaliteit van het netwerk wordt door voortdurende trainingen op hoog niveau gehouden.
– Betrouwbaarheid: de machines worden in bedrijfgesteld door professionals.

 Door middel van uitbreiding

De stabiliteit van het bedrijf Kuhn en de toekomstige uitbreidingsplannen zijn een garantie dat Kuhn aan uw kant zullen staan, generatie na generatie.Onze groei is intern door de uitbreiding van het productgamma en door introducties op nieuwe markten en extern door het toevoegen van aanvullende producten.

 

Daarnaast beschikt Kuhn (RTH) over een aftersales afdeling die u met raad en daad terzijde staat, zodat u zeker weet dat u op ons kunt rekenen wanneer het er echt op aan komt.Altijd deskundig advies en antwoord op al uw vragen.
Kuhn is velen jaren toonaangevend op het gebied van de techniek voor de hooibouw, grondbewerking en akkerbouw. Kuhn en Wolterink doen er alles aan om u gemakkelijker en sneller uw oogst binnen te halen.U kiest voor Kuhn omdat u kiest voor kwaliteit en degelijkheid.
Een Kuhn machine vraagt om een goed uitgerust service-niveau.
Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold door de importeur, zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het Kuhn programma.Zo bent u van verzekerd dat ook midden in het seizoen u snel en vakkundig wordt geholpen.
Bovendien vindt u bij ons veel Kuhn-onderdelen op voorraad.

Uiteraard kunnen wij u een aanbod doen voor een nieuwe Kuhn machine!
Informeer snel naar de voorwaarden.

Kuhn-Logo
Back To Top