skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Schuitemaker ontwikkelt, produceert en verkoopt al ruim 95 jaar professionele landbouwmachines op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Daarnaast biedt Schuitemaker een totaalpakket aan winterdienst oplossingen; van zoutstrooiers tot sneeuwploegen en van opslagloodsen tot strooimanagementsystemen. Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago inmiddels een vooraanstaande positie op zowel de agrarische markt als op de overheidsmarkt verworven. Voor beide sectoren geldt dat Schuitemaker haar positie door de jaren heen heeft weten te behouden en uit te breiden door goed te luisteren naar de wensen van de klanten, toekomstige behoeftes vroegtijdig te signaleren en de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen. Schuitemaker Machines is in 1919 ontstaan.

De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. De Schuitemaker machines worden verkocht over de gehele wereld. Schuitemaker Industrial richt zich met name op winterdienstoplossingen voor de Nederlandse markt. Beide bedrijven kunnen bovendien altijd vertrouwen op een ervaren en deskundig aftersales team.

Schuitemaker Rijssen en Wolterink Beltrum maken bekend dat vanaf november 2014 Wolterink dealer is van Schuitemaker voor Oost-Gelderland.

Door diverse veranderingen en reorganisaties van fabrikanten en dealers in het land, was Schuitemaker op zoek naar herinvulling van een sterke dealer voor de regio Achterhoek. Schuitemaker past uitstekend bij de strategie van Wolterink waarbij de focus ligt op het aangaan van lange termijn relaties met klanten, leveranciers en medewerkers om daarmee de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Melkveehouders stellen steeds hogere eisen aan de voederwinning. Schuitemaker is een  kwaliteitsproduct,  een Nederlands product en bekent met de Nederlandse omstandigheden.  De machines zijn eenvoudig en compact gebouwd.  Daarmee is het  Schuitemaker product uitstekend geschikt voor de loonwerker en de veehouderij.

Door deze samenwerking is een goede service en onderdelenvoorziening dichtbij de klant gewaarborgd.

Meer informatie over service op locatie bel 0544 – 48 17 37

Back To Top