skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl
john-deere-567-en-8-serie-1-1024x476

In het kort

Wolterink Beltrum is een landbouwmechanisatiebedrijf in Beltrum (Oost-Gelderland).  Wolterink is een familiebedrijf met een ruime historie, momenteel hebben wij een team van 20 medewerkers. In al onze activiteiten streven wij naar langdurige relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.  U bent van harte welkom !

Waarom Wolterink ?

  • Kwaliteit in dienstverlening met sterke A-merken
  • Focus op langdurige klantrelatie
  • Flexibele service, voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Snelle beschikbaarheid van essentiële onderdelen

Landbouwmechanisatie

Wolterink Beltrum is al jaren het vertrouwde adres in de Achterhoek waar het gaat om de levering, advies en, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte trekkers, hooibouwmachines, shovels en andere werktuigen

Tuin & Park

Tevens vindt u bij ons een ruim assortiment aan grasmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, bladblazer etc.

Reinigingstechniek

Ook voor hogedrukreinigers (warm en koudwater, mobiel of stationair), schrobmachines, veegmachines etc., bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderdelen

Bij Wolterink koopt u niet alleen een machine.  U bent bij ons ook aan het beste adres voor onderdelen, accessoires, slijtdelen etc.

Klanten

De klantenkring varieert van particulieren, professionals als hoveniers en andere groenverzorgers.

Wolterink B.V. te Beltrum is een technisch, specialistisch bedrijf op het gebied van landbouw-, tuin-, en reinigingsmachines. Zowel in handel als in onderhoud en reparatie. In al onze activiteiten streven wij naar een langdurige klantrelatie.
Met een eigen 24-uurs Servicedienst en staan wij voor u klaar, in geval van nood 24/7.

Kwaliteit, kennis, betrokkenheid en het bieden van totaaloplossingen – van machine tot onderdeel- vormen de basis. Wij leveren met name aan regionale partijen:

agrarische sector (loonwerkers, en boeren)
groene sector (hoveniers etc ),
industrie,
automotive,
detailhandel
en particulieren.
Wolterink is een familiebedrijf in Beltrum (Oost-Gelderland) met ca. 20 enthousiaste, vakkundige en professionele medewerkers

Historie

Wolterink is een oud bedrijf, gevestigd in Beltrum. Ooit begonnen als een timmerbedrijf , later als dorpssmid. Rond de jaren 60 gingen de boeren over van paard en wagen naar tractoren, de landbouwmechanisatie deed zijn intrede. Vanaf deze periode zijn wij dealer van het merk John Deere.

Rond 2011 zijn wij verhuisd van de voormalige melkfabriek in de kern van Beltrum naar onze huidige locatie aan de Grolseweg 17 te Beltrum. Deze bedrijfsverplaatsing had heel wat voeten in aarde. Vandaag de dag is Wolterink een modern en dynamisch bedrijf met hart voor onze klanten, onze medewerkers en leveranciers.

 

Vraag en/of opmerking ?

Vul onderstaand formulier in.

Wij nemen binnenkort contact met u op.

Back To Top