skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Productie Giant G4500 knikladers van start

Het afgelopen jaar is er door Giant Tobroco op diverse manieren geïnvesteerd in het optimaliseren en uitbreiden van de productie. Zo werd er een nieuwe opslaglocatie geplaatst van 1700 m² en kwam één van de bestaande hallen vrij om in te richten voor de productie van onder andere de nieuwe G4500 machines. Na een intensieve testperiode en de bouw van diverse pilot machines is deze week het eerste productiemodel van de band gerold.

Met de G4500 gaat de productie van start van een compleet nieuwe machine en het eerste model dat voorbereid is op de laatste, EU Stage V, normen voor schone motoren. Een belangrijke eerste stap voor de komende jaren waarin een groot aantal nieuwe modellen geïntroduceerd gaan worden.

KIES DE MACHINE VOOR UW WERKZAAMHEDEN
De G4500 is leverbaar in drie varianten, waarbij de robuuste hefarmen van elkaar verschillen. Voor werkzaamheden zoals laden en lossen is een versie met Z-kinematiek beschikbaar. Deze Z-hef zorgt voor een hoge opbreekkracht en uitstekende laad- en uitstorthoogte. Voor werkzaamheden op hoogte is er een variant met telescooparm beschikbaar. De G4500 TELE heeft een maximale hefhoogte van 4,35 meter voor snel en efficiënt tillen en heffen. Het X-TRA model is voorzien van een lager voorframe en specifiek ontwikkeld voor het extreem zware werk en werkzaamheden binnen de constructie en het grondverzet.

ONTDEK DE G4500
Met de komst van de G4500 introduceert TOBROCO-GIANT een nieuwe serie machines in de 4,5-tons klasse. De compacte en wendbare G4500 machines zijn hét toonbeeld van productiviteit, comfort en een lange levensduur. Of het nu gaat om werkzaamheden in de agrarische sector, bouw & sloop, infrastructuur of andere toepassingsgebieden. Dankzij de verschillende configuraties is de G4500 breed inzetbaar.

Back To Top