skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Flexibiliteit en bereikbaarheid

Voor alle onderhoud, reparatie aan machines wordt gewerkt door vakbekwame monteurs. Daarnaast worden wij ondersteund door de leveranciers van onze dealerschappen.

U kunt ons, in geval van nood, 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. U wordt altijd telefonisch te woord gestaan en en wordt actie ondernomen voor een spoedreparatie of een onderdeel dat u dringend nodig heeft.

Werkplaats (vast en mobiel)

Door de beschikbaarheid van hightech hulpmiddelen zijn wij in staat om uw machines snel en vakkundig te repareren. Daarnaast beschikken wij over een aantal goeduitgeruste bussen die ook naar u toe kunnen komen.

Diagnoses, gesteld door de computer, zorgen voor snellere reparaties

Met diverse diagnosesystemen hebben onze servicemonteurs direct toegang tot de elektronica van uw trekker of machine en kunnen zij u adviseren en direct helpen eventuele problemen op te lossen, zodat de machine zo snel mogelijk weer klaar is om aan het werk te gaan.

Onderdelenlevering binnen 24 uur

Wolterink Beltrum houdt een groot aantal onderdelen en accessoires op voorraad. Daarnaast zorgt een gecomputeriseerde, wereldwijde onderdelenorganisatie zorgt ervoor dat minder courante onderdelen ook snel bij ons zijn – meestal binnen 24 uur.

Flexibiliteit en vakmanschap zijn de  basis  van onze service.

Al jaren houden wij ons bezig  met het onderhoud en reparatie van

landbouwmachines,
tuin & park machines en
reinigingsmachines

De service wordt uitgevoerd door vakbekwame monteurs.  Voor u staan wij paraat om u te voorzien in onderdelen, onderhoud en reparatie.

Voor spoedgevallen,  zijn wij ook buiten de reguliere openingstijden bereikbaar voor eventuele storingen en/of dringend benodigde onderdelen.

Bel: 0544 – 48 17 37

Klik hier voor onze contactgegevens

 

wolterink service met computer

Service bij u aan huis

Mocht u service onderweg nodig hebben, dan is dit voor ons ook geen enkel probleem. Wij hebben de beschikking over een meerdere servicewagens en zijn daarmee perfect in staat om u op locatie te voorzien van de benodigde service.

Wolterink beschikt over goed opgeleide monteurs en  verschillende servicewagens die bij u aan huis, of in het veld, komen, voor onderhoud en/of reparaties.

Uw voordelen:

  • Minimale stilstand van uw machine
  • Service bij u op locatie
  • Snelle reactie op uw storing
  • Regionale dienstverlening
bussen-wolterink-beltrum

Hydrauliekservice

Bij acute storingen of olielekkage als gevolg van een slangbreuk of een defecte koppeling. Maar ook in projecten, zoals in het vervangen van slangen op een zware kraan bij een uitgebreide revisie.

Voor de reparatie, het persen en montage van hydrauliekslangen bent u van harte welkom. Wij beschikken over een ruime voorraad hydrauliekslangen, perskoppelingen etc.

Wolterink levert o.a. aan o.a. loonwerkers, boeren, hoveniers, transport, industrie en particulieren.
Bel 0544 – 48 17 37 en vraag naar de werkplaats.

Airco voor alle jaargetijden

Veel trekkers zijn tegenwoordig voorzien van airco.

Een airco is heel comfortabel: in de zomer houdt de airco uw cabine koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Een airco kan dus in alle jaargetijden worden gebruikt. Een airco is niet alleen bedoel om de binnentemperatuur te verlagen, maar vooral bedoeld om de lucht in optimale conditie te krijgen en te houden: naast temperatuurregeling ook het regelen van de luchtvochtigheid.
Wanneer de luchtvochtigheid te hoog is, dan ontstaat er een benauwd gevoel. Daarnaast zijn de ramen dan beslagen waardoor te zicht aanzienlijk wordt verminderd.

Een airco zorgt – in combinatie met verwarming- voor een verwarmde droge lucht.  In de zomer voorziet de airco in een koude, droge lucht.

Airco onderhoud

Het wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te laten controleren en onderhouden.  Voor uw gezondheid en voor het goed functioneren van de airco is het belangrijk dat de airco regelmatig wordt onderhouden. Alleen speciaal opgeleide monteurs mogen dit uitvoeren, volgens  de STEK- normen. (Stichting Erkenningsregeling voor de uitoefening van het Koeltechnisch bedrijf).

Wolterink heeft recent geïnvesteerd in een nieuw airco-apparaat en de (bij) scholing van monteurs.

Bel 0544- 48 1737 en maak een afspraak.

Tijdens de controlebeurt wordt onder andere aandacht besteed aan het functioneren van de airco, het testen van de capaciteit, het controleren van de uitstroomtemperatuur, het visueel controleren op lekdichtheid en het controleren van de condenswaterafvoer en de elektrische aansluitingen in de motor.

Waarom onderhoud aan de Airco ?

Wist u dat:

  • Uw airco ieder jaar zo’n 8 tot 10% aan koudemiddel verliest.
  • Een slecht onderhouden airco werkt minder goed en kan leiden tot een hoger brandstofverbruik.
  • Ook kunnen er nare luchtjes ontstaan door bacteriën en kan mede daardoor de airco zelfs schadelijk voor de gezondheid zijn.
  • Daarnaast kan het ook leiden tot extra hoge reparatiekosten.

Meer info ?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Back To Top