skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Tobroco machines wordt Tobroco-Giant

TOBROCO Machines is de afgelopen jaren flink gegroeid is en het aantal geproduceerde GIANT machines groeit net zo hard mee. Niet voor niets is in februari de 15.000ste machine geproduceerd en geleverd. Daarnaast wordt het internationale dealer netwerk steeds verder uitgebreid en zijn GIANT machines in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Bij een sterke internationale groei hoort een merknaam die staat voor herkenbaarheid en rekening houdt met de geschiedenis van het bedrijf. De nieuwe merknaam TOBROCO-GIANT geeft de relatie weer tussen de fabrikant (TOBROCO Machines) en de producten (GIANT machines). Tevens is deze naam uniek en wereldwijd beschermd als merknaam.

Nieuw logo
Door het voeren van een nieuwe merknaam is een aanpassing van het logo noodzakelijk geweest. Het GIANT logo, zoals op de machines staat blijft bestaan en heeft de toevoeging “BY TOBROCO” gekregen. Daarnaast is er een embleem ontwikkeld waarin de karakteristieke GIANT wiellader  terug komt. Beide elementen vormen het nieuwe TOBROCO-GIANT logo en zullen doorgevoerd worden in alle uitingen. Denk hierbij aan drukwerk, websites, merchandising, advertenties en alle andere media.

De karakteristieke mier en naamgever van de GIANT’s zal verdwijnen uit het logo, maar blijft aanwezig op de machines en diverse uitingen.  Op drukwerk en advertenties wordt de mier voorzien van de slogan: Compact design BIG in performance. Hiermee wordt de relatie tussen de machines en de mier duidelijk gemaakt.

Klaar voor de toekomst
Met de nieuwe merknaam en het nieuwe logo komt er uniformiteit in de huisstijl. Daarnaast kan TOBROCO-GIANT  internationaal groeien als merk en bekendheid genereren als producent van machines.

Back To Top