skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Moeiteloos elk gazon maaien

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower® kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook. Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower®, uitstekend geschikt voor gazons tot 1800 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen.

Husqvarna robotmaaiers, als beste getest

Vanaf 1995 hebben we de Automower® robotmaaier verder ontwikkeld om te kunnen fungeren als uw betrouwbaarste partner in de tuin; een op alle fronten geteste, allround robotmaaier die altijd gebruiksklaar is. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we nu wereldwijd de toonaangevende leverancier zijn van robotmaaiers. Profiteer van onze uitgebreide ervaring en laat ons u helpen het meest geschikte model te vinden voor de omvang en de vorm van uw tuin, en natuurlijk voor uw persoonlijke wensen. Onze innovatieve techniek wijst vanzelf de weg.

Robotmaaiers voor elke tuin

Met Husqvarna Automower® kunt u vele uren vrijmaken. In plaats van het gazon te maaien, kunt u tijd doorbrengen met uw familie en vrienden en tijd besteden aan leukere activiteiten. En ondertussen blijft uw gazon in een perfecte staat dankzij uw robotmaaier. Stil en moeiteloos, in regen of zonneschijn.

Elke tuin is uniek. De vele verschillende modellen in het brede Automower®-assortiment zijn geschikt voor kleinere stadstuinen tot uitdagende oppervlakken van maximaal 5000 m2. Het volledig maaien van complexe gazons met afgelegen zones en smalle stukken is een onderscheidend kenmerk van Husqvarna Automower®.

Een slimmere keuze dan ooit

Alle Automower®-functies zijn zorgvuldig ontworpen om zo intelligent en gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Omdat Automower® trouw is aan de geschiedenis van Husqvarna, maakt hij gebruik van de nieuwste technologie en biedt hij ook de uitstekende betrouwbaarheid van Zweedse techniek.

De GPS-ondersteunde navigatie en ingebouwde sensoren helpen de werking aan te passen aan factoren zoals grasgroei, weersomstandigheden en lastige gebieden. Hoe complex uw tuin ook is, uw volledige gazon ziet er altijd gezond en goed onderhouden uit.

Gebouwd voor veiligheid

Alle Automower®-modellen bieden een hoog veiligheidsniveau. Dit begint bij het duurzame ontwerp, waarbij de rubberen bumper, de betrouwbare kogellagers en de borstelloze motor essentiële onderdelen zijn. Tijdens de werkzaamheden detecteert Automower® automatisch voorwerpen op het maaipad om schade door botsingen te voorkomen.

De messen zijn niet vast maar draaiend, en klappen onmiddellijk terug in de maaischijf wanneer ze een voorwerp raken. Een eventuele onbalans in het maaisysteem (veroorzaakt door verkeerd gemonteerde messen) wordt automatisch gedetecteerd.

Wereldleider op het gebied van robotmaaiers sinds 1995

Sinds de eerste Automower® 25 jaar geleden werd geïntroduceerd, staat Husqvarna bekend als wereldleider op het gebied van robotmaaiers. We zijn er trots op dat we de robotrevolutie op gang hebben gebracht, en zolang er gazons zijn die moeten worden onderhouden, zullen wij ervoor zorgen dat deze revolutie nooit stopt.

Vandaag de dag hebben meer dan 1,5 miljoen tuinen over de hele wereld een robotmaaier van Husqvarna. Automower® is keer op keer aangeduid als best presterend product in externe tests en onderzoeken.

Geen lawaai, geen rook, geen zorgen

Automower® is vriendelijk voor uw tuin en voor uw buren. Hij houdt uw gazon in goede staat, en gebruikt hiervoor een minimale hoeveelheid energie. Hij heeft geen benzine of olie nodig en hij stoot geen gassen uit. Automower® heeft ook de laagst waargenomen geluidsniveaus op de markt.

Met de vlijmscherpe messen wordt het gras vers gemaaid, wat de natuurlijke groei en de kwaliteit ervan verbetert. De grasresten vallen op de grond en zorgen voor bemesting. Hoe langer de maaier dus aan het werk is, hoe gezonder uw gazon wordt. Dit is eenvoudigweg de natuurlijke manier om het gazon te maaien – vandaag en morgen.

Robotmaaier modellen

Husqvarna Automower zijn er in verschillende modellen en prijsklassen. Het verschil tussen de diverse typen is de capaciteit van het te maaien gebied. Daarnaast zijn opties voor een aantal modellen mbt het instellen van de robotmaaier, het al dan niet werken met GPS, etc.  Kom gerust naar onze shop, we laten jouw de verschillende modellen graag zien.

Back To Top