skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Veenhuis bemesters te koop

Afgelopen winter heeft Veenhuis Machines uit Raalte de nieuwe Euroject Twin bemester gepresenteerd. De bemester dankt zijn naam aan de dubbele schijvenparen die onder droge omstandigheden met geringe kracht in de grond snijden. De schijvenparen zijn per twee verend en meesturend opgehangen. Verder onderscheidt de Euroject Twin bemester zich door de degelijke, onderhoudsarme, smeervrije lagering van de schijven en de open constructie, waardoor de machine minder versmeert, een goede zelfreinigende werking heeft en makkelijk schoon te maken is. Het hoofdframe heeft een pendelende werking.

Met een schijfafstand van 18,75 cm. in combinatie met sectieafsluiting (hydraulisch of pneumatisch) kan de bemester ook voor rijenbemesting worden ingezet. De bemester kan geleverd worden met automatische sectieschakeling (RTK-GPS). De machine wordt dan aangestuurd via IsoBus gekoppeld aan het RTK-GPS systeem met pneumatische voetafsluiters.

Bemesting op maat is mogelijk met het Nutri-FLow systeem van Veenhuis, waarbij middels een taakkaart exact de juiste bemesting op de juiste plaats wordt toegediend.

Om u van dienst te zijn hebben wij thans een tweetal nieuwe Veenhuis bemesters op voorraad; een Veenhuis Ecoject 6.84 en een Veenhuis Euroject Twin 8.63.

Interesse ? Wij maken graag een aanbieding.

Op aanvraag kunnen deze machines ook worden ingezet voor demonstratiedoeleinden. Bel 0544 – 48 17 37 en vraag naar de voorwaarden.

Klik hier voor meer info over de nieuwe Veenhuis Bemesters

Back To Top