skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl
Veenhuis Bemesters Te Koop

Veenhuis bemesters te koop

Afgelopen winter heeft Veenhuis Machines uit Raalte  de nieuwe Euroject Twin bemester gepresenteerd. De bemester dankt zijn naam aan de dubbele schijvenparen die onder droge omstandigheden met geringe kracht in de grond snijden.  De schijven zijn per twee verend en sturend opgehangen. Er zijn twee mestsporen per maisrij, links en rechts ruim 9 centimeter naast de zaairij. Het hoofdframe heeft een pendelende werking. De bemester kan geleverd worden met automatische sectieschakeling (RTK-gps). De machine wordt aangestuurd via isobus. Dat moet gekoppeld worden aan het RTK-gps systeem. De voetafsluiters worden pneumatisch aangestuurd. Variabele afgifte is mogelijk op kuub- of hectareniveau of in samenwerking met het Nutri-FLow systeem (nutriënten) van Veenhuis.

In combinatie met sectieafsluiting kan de bemester ook ingezet worden in de rijenbemesting. Secties zijn mogelijk vanaf twee schijven of groter. De maisrij-uitrusting is een aparte aansturing op basis van 1 sectie per twee schijven.

Om u van dienst te zijn hebben wij thans een tweetal nieuwe Veenhuis bemesters op voorraad; de Veenhuis Ecoject en de Veenhuis Euroject.

Interesse ? Wij maken graag een aanbieding.

Op aanvraag kunnen deze machines ook worden ingezet voor demonstratie doeleinden. Bel 0544-481737 en vraag naar de voorwaarden.

Klik hier voor meer info over de nieuwe Veenhuis Bemesters

Back To Top