skip to Main Content
0544 - 48 17 37 info@wolterinkbeltrum.nl

Wolterink verhuist van Nelissenstraat naar Grolseweg

In september 2011 zijn wij verhuisd naar 1 vestiging aan de Grolseweg 17 te Beltrum.

Het persbericht luidde:

De stoom en stroom zijn uit de voormalige melkfabriek,
De machines en het geluid; het blijft nostalgie,
Al hebben mensen en machines moeite om te gaan,
Plaats maken voor woningen, die er komen te staan
Van Beltrum, Voor Beltrum
Wolterink, veel succes op de nieuwe plek

Met deze tekst slaat de oude buurt de spijker op de kop rond de vertrek van Wolterink uit de voormalige zuivelfabriek aan de Nelissenstraat 55 te Beltrum.Op vrijdag 16 september werd er samen met de familie Wolterink mechanisatie BV, medewerkers, de oude en nieuwe buurt stilgestaan bij het verleden, heden en toekomst van Wolterink BV.

Voor de laatste keer stonden er landbouwmachines rond de voormalige zuivelfabriek en rond 19.00 uur vertrok men naar het nieuwe onderkomen aan de Grolseweg 17 te Beltrum.
Ook de nieuwe buurt laat de verhuizing niet ongemerkt voorbij gaan. De entree is fraai versierd met een grote boog, dennenboompes met roosjes in de kleuren geel en groen. Dé kleuren van John Deere landbouwmachines waarmee Wolterink BVin de wijde omgeving bekend is.
Wolterink is nog niet klaar in en rond het nieuwe onderkomen. Het is niet alleen de verhuizing maar tevens het samenvoegen van 2 bedrijven; Wolterink mechanisatie bv en Pierik-Wolterink b.v.
De officiële opening volgt in een later stadium.

Volle kracht vooruit
Door in te spelen op veranderingen van de markt en deze te zien als een kans is Wolterink mechanisatie bv geworden tot wat het vandaag is. Een degelijk familiebedrijf met ca. 20 medewerkers. De samenvoeging van de 2 bedrijven en de geleidelijk opvolging van Leo Wolterink naar dochter Leontina maken onderdeel uit van de strategie van Wolterink mechanisatie bv om in te spelen op de vraag vanuit de markt om het bedrijf verder te specialiseren en te professionaliseren.Deze strategie is noodzakelijk om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.
Kortom, de familie Wolterink en haar medewerkers gaan de toekomst vol ambitie tegemoet.

Back To Top